Uskomaton takavarikko! Yli 1 000 asetta hienostoalueen talosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Los Angelesin poliisiviranomaiset ja liittovaltion agentit ovat tehneet mittavan asetakavarikon Los Angelesin hienostoalue Holmby Hillsin alueella. Etsintäluvan asuntoon saaneet viranomaiset olivat saaneet vinkin laittomasta asekaupasta.

– En ole nähnyt näin paljon aseita ikinä koko 31-vuotisen poliisiurani aikana, LAPD:n komisario Chris Ramirez kertoo Abc 7 -televisiokanavalle.

Aseita ja aseisiin liittyviä varusteita oli löytynyt kaikkialta asunnosta. Poliisit takavarikoivat yli tuhat tuliasetta ja tuhansia ammuksia. Aseita oli löytynyt suuresta rakennuksesta niin paljon, että poliisit joutuivat keräämään ne pihalle levitetyn pressun päälle.

Kokoelmassa oli useita asemerkkejä ja -malleja. Poliisit takavarikoivat kiväärejä, haulikoita ja käsiaseita. Osa aseista oli uusia, mutta talosta löytyi myös sisällissodan aikaisia keräilyharvinaisuuksia. Poliisi pidätti yhden miehen. Holmby Hills on tunnettu sen hulppeista taloistaan ja muun muassa Playboy-kartano sijaitsee samalla alueella.

https://abc7.com/5291304/?fbclid=IwAR0u7qEKp-pPeBRO2ngNQfkP1emGU0Gjo_GXeH1HONP5HmDPCEyi7j6IhUo