Nerokas vinkki! Näin kannat vauvan turvakaukaloa kätevästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vauvan turvakaukalo voi tuntua painavalta ja sitä on toisinaan jopa hankala kantaa kahvasta. Turvakaukalo hakkaa kantajansa reiteen tai heiluu ärsyttävästi käsivarrella. Nyt on vinkattu kätevämpi kantotapa.

Bridge Family Chiro -Youtube-kanavalla on vinkattu vauvan turvakaukalon helpompi kantotapa esimerkkivideon avulla. Ideana on asettaa käsi kaukalon kahvan läpi istuimen reunaan ja kantaa vauvaa koko vartalon voimaa hyödyntäen. Yleisempi tapa voi sattua käteen ja selkään.

Vauvaa on helppo kuljettaa turvakaukalossa myös ajoneuvon ulkopuolella, joten sen hankkimiseen on hyvä panostaa. Kannattaa myös hankkia lastenvaunut, joiden runko sopii vauvan turvakaukaloon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.