Suosikkibloggari tyrmistyi Helsinki-Vantaalla: ”Arvatkaa paljon tämä maksoi?”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokenttien hinnat ovat tunnetusti riistäytyneet käsistä, sillä pienestäkin välipalasta saa pulittaa pitkän pennin. Niinpä lentokentille kannattaa ottaa aina omat eväät mukaan, jos ei halua käyttää yhden päivän matkakassaa pelkkään välipalaan.

Nyt suosikkibloggari Hellapoliisi on kiteyttänyt mistä on kyse. Hän julkaisi nimittäin kuvan Helsinki-Vantaan ostoksistaan, joka oli melko tavallinen annos kahveineen ja leipineen. Ostosten hinta oli kuitenkin suorastaan tyrmistyttävä.

– Arvatkaa paljon tämä kattaus Helsinki-Vantaan lentokentällä maksoi? Kolme kahvia, kaksi vettä, yksi kivennäisvesi, patonki ja ruisleipä, Hellapoliisi kysyi Twitterissä.

Vastauksia tuli melko suurella haitarilla, mutta harva uskalsi veikata lähelle todellista laskun loppusummaa. Se oli nimittäin huikeat 47 euroa. Kommenteissa todetaankin, että hinta-laatu -suhteen osalta lentokenttäkahviloita halvemmaksi tulee ostaa pääsy loungeen, jossa voi nauttia rajattomasti herkkuja ja samalla odotella leppoisasti lennon lähtöä.