Popedan jättikeikka lähestyy – Teivossa nähdään konsertti ja ravit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popeda-yhtye tekee kesän mittavimman konserttinsa kotikulmillaan Teivossa perjantaina 14. kesäkuuta. Konserttiin odotetaan tuhansia ravi- ja rock-faneja. Ennen konserttia luvassa on ravilähtöjä sekä muuta ohjelmaa.

Arto Nyberg haastattelee lähtöjen lomassa vahvasti Popedaan liittyviä henkilöitä ja tahoja. Haastateltavat julkistetaan toukokuun lopulla. Lisäksi raviselostajanakin tunnettu Lauri Hyvönen viihdyttää yhtyeensä kera yleisöä VIP-alueen tuntumassa. Popeda-yhtye nousee lavalle noin kello 22.00.

– Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta päivästä, jossa yhdistyvät luontevalla tavalla niin rock kuin ravit. Näiden ohella tarjolla on tottakai runsas juoma- ja ruokavalikoima. Paikalla on erinomaiset puitteet niin raveihin kuin jättitapahtumiin, kertoo Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Teivossa on järjestetty mittavia konsertteja aikaisemminkin, sillä siellä ovat esiintyneet muun muassa Anssi Kela ja Eppu Normaali.