Bikinit vaihtavat väriä ja kuviota – mutta vain kastuessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on ollut jo pitkään tarjolla erilaisia tuotteita, joiden väritys ja kuviointi vaihtuu lämpötilan mukaan. Nyt tuotteissa ollaan ottamassa uudenlaista askelta, kun tämänkaltainen teknologia on viety myös bikineihin. Nyt eräät bikinit nimittäin reagoivat kastumiseen.

Mermaid in England -brändi on tuonut markkinoille bikinit, jotka kastuessaan vaihtavat paitsi väriään myös kuviota. Yrityksen mukaan ominaisuus ei kulu, vaan se kestää kovaakin käyttöä.

Alustavien lehtitietojen mukaan brittimarkkinoilla uutuustuote on suorastaan revitty hyllyistä, joten siitä on muodostumassa mahdollisesti alkavan kesän hittituote. Väriään ja kuviotaan vaihtavien bikinien yläosan saa itselleen noin 45 eurolla ja alaosan noin 40 eurolla.