Nainen yritti pakottaa miestä suuseksiin – uhkasi aseella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Baton Rougessa asuva 19-vuotias Anneisha Speed on pidätetty murhan yrityksestä. Hän oli pakottanut miehen suuseksiin aseella uhaten. Ase oli lauennut.

Lousianalaisessa kodissa Anneisha Speedin kanssa aikaansa viettänyt mies oli joutunut uhkaavaan tilanteeseen, kun nainen oli yllättäen kaivanut käsiaseen esiin. Hän oli pyytänyt mieheltä suuseksiä, mutta kun mies kieltäytyi, päätti nainen ottaa järeämmät keinot käyttöön. Hän uhkasi ampua miehen, ellei hän antaisi suuseksiä, The Smoking Gun raportoi.

Seksiaktin sijaan mies otti kiinni Speedin ranteesta ja hänen kädessään ollut ase oli lauennut. Luoti ei onneksi osunut keneenkään. Mies juoksi karkuun ja hyppäsi asuntonsa toisen kerroksen parvekkeelta alas. Hän kuuli toisen laukauksen karkuun juostessaan. Poliisit pidättivät naisen myöhemmin.

Poliisi