Tampere sekosi MM-kullasta – video Keskustorin jättijuhlista!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kiekkokansa riehaantui eilen historiallisella tavalla, kun Suomi voitti kautta aikojen kolmannen jääkiekon maailmanmestaruuden. Ennen kisoja joukkuetta ei pidetty voittajasuosikkina, mutta nuori joukkue osoitti lopulta Suomen olevan maailman paras jääkiekkomaa – myös ilman NHL-vahvistuksia.

Kuva: Stara

Lempäälän Jätti Mörko Anttila teki ottelussa kaksi historiallista maalia ja Pesonen viimeisteli vielä maailmanmestaruuuden yhdellä maalillaan. Ottelun jälkeen kaupunkien keskustoihin alkoi tulvia valtavia määriä ihmisiä. Stara oli seuraamassa kultajuhlia Tampereen Keskustorilla, jonne kerääntyi kymmeniä tuhansia ihmisiä.

KATSO VIDEO TÄSTÄ:Perinteiseen tapaan juhlat keskittyivät suihkulähteeseen ja sen ympärille, sillä monen perinteeseen kuuluu mestaruuden jälkeinen pulahdus suihkulähteen veteen. Uhkarohkeimmat nousivat tälläkin kerralla suihkulähteen päälle seisomaan Suomen lippujen ja pelipaitojen kanssa.