Catherine Zeta-Jonesin teinitytär Carys on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones meni naimisiin Michael Douglasin kanssa vuonna 2000. Avioparilla on kaksi yhteistä lasta, poika Dylan ja tytär Carys. Viime keväänä Catherine esitteli medioille nuoren tyttärensä Carys Zeta Douglasin, kun he osallistuivat yhdessä New Yorkissa järjestettyyn Alta Modan muotitapahtumaan.

View this post on Instagram

🦑

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on

Catherinen ja Michaelin 16-vuotiaasta Carys-tyttärestä on varttunut jo upea kaunotar, joka soveltuisi vaikkapa mallialalle. Pitkä ja hoikka tytär on nuoresta iästään huolimatta kasvanut jo lähes äitinsä mittaiseksi, minkä lisäksi hän on perinyt 49-vuotiaalta äidiltään kuvankauniit kasvonpiirteet. Carysistä näyttää tulevan tätä menoa miljoonien teinityttöjen uusi roolimalli ja idoli.

View this post on Instagram

🐙

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on