Optinen harha kahvilan kyltissä – varjosta puuttuu yksi kirjain

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa ihmetellään toisinaan sekä vahingossa syntyneitä että tarkoituksella ihmisten mieliä hämmentämään luotuja optisia harhoja. Nyt hämmennystä herättää kahvilan kyltin varjo.

Redditin Mildly Interesting, eli lievästi mielenkiintosita -osiossa jaettiin kuva päällisin puolin normaalista coffee-kyltistä. Tarkemmin katseltuna kuitenkin ilmenee, että varjosta puuttuu yksi kirjain. Siinä lukee ”cofee”.

Kirjaimen puuttuminen sai monet Reddit-käyttäjät raapimaan päätään. Lopulta sille löytyi kuitenkin selitys katossa olevien valojen sijainnin muodossa. Valonsäteet osuvat kylttiin juuri sillä tavalla, että kummankin F-kirjaimen varjo osuu samaan kohtaan.

 

Sign says coffee, shadow says cofee… from mildlyinteresting

View post on imgur.com