Khloe Kardashianin lomakuvista kohu – matkii liikaa tummaihoisten tyyliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turks- ja Caicossaarilla Kourtney Kardashianin 40-vuotissyntymäpäiviä juhlinut realityjulkkis Khloe Kardashian on julkaissut joukon lomakuvia Instagramiin. Fanien ylistävien kommenttien joukossa on negatiivista palautetta naisen hiustyylistä.

Khloe Kardashian on kuvissa lomakampauksessaan, jossa on pieniä päänahkaa pitkin kulkevia pikkulettejä. Ihmiset ovat moittineet naista, koska heidän mielestään julkkiksen hiustyyli matkii liikaa afroamerikkalaisten suosimaa kampausta. Khloe ei ole tummaihoinen, joten joidenkin fanien mielestä naisella ei ole oikeutta myöskään matkia heidän tyyliään.

Arvostelevia kommentteja on tuhansia. Khloe Kardashianin True-tytär on tummaihoinen, kuten isänsä koripalloilija Tristan Thompson. Tämä ei kuitenkaan anna naiselle oikeutta esittää tummaihoista – hiustyyliä myöten. Osa on puolustellut Khloe Kardashiania, että miksi joillakin afroamerikkalaisilla naisille sallitaan kuitenkin blondit rantakiharat vaaleaihoisten naisten tyyliin?

View this post on Instagram

Girls Trip

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

Paradise Found

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on