Kolmevuotiaalle tilatussa paidassa härski yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokaupoista tilatut vaatteet eivät aina ole sellaisia, kuin miltä ne tuotekuvauksissa näyttävät. Tämä kävi taannoin harvinaisen selväksi kolmevuotiaalle tyttärelleen viattomalta vaikuttaneen paidan ostaneelle äidille.

Kelsey Dawn Williamson oli tilannut kiinassa toimivasta AliExpress-verkkokaupasta tyttärelleen t-paidan, johon oli painettu Arnold Lobelin Kurnu ja Loikka -lastenkirjan hahmot. Vasta paidan saamisen jälkeen kävi ilmi, että siihen oli painettu muutakin.

Kuvan alapuolella oli gangstarap-kokoonpano N.W.A.:n kappaleestakin tuttu teksti F**k The Police, eli poliisit v*ttuun. Williamson kertoo aviomiehensä kanssa suhtautuneen t-paidassa olleeseen yllätykseen huumorilla.

– Olimme kumpikin kuolla naurusta. Ei siinä voinut muuta sanoa kuin ”voihan paska”, Williamson kuvaili Buzzfeedille.

 

What I ordered VS what I received.I fucking love China. I cannot stop screaming. WHO DOES THIS.Editing because I’ve…

Publiée par Kelsey Dawn Williamson sur Mardi 28 mai 2019