Kitaristitähtien Game Of Thrones -tempaus villitsee – yllättävä suomalaisviittaus videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä saadaan, kun maailman parhaimpien kitaristien joukkoon kuuluvat miehet pannaan samaan huoneeseen Game Of Thronesin televisiosarjan tekijöiden kanssa? Siitä saadaan kuuntelijoiden iho kananlihalle.

Kitaravalmistaja Fender on julkaissut Youtubeen videon, jolla esiintyy joukko kuuluisia kitaristeja sekä suosikkisarja Game Of Thronesin taustavaikuttajia. Miehet soittavat sarjan tunnusmusiikkia sooloillaan vuorotellen. Tämä sessio kannattaa kuunnella kuulokkeet päässä.

Mukana ovat Game Of Thronesin tuottaja Dan Weiss, Tom Morello Audioslavesta ja Rage Against The Machinesta, Scott Ian Anthraxista, Nuno Bettencourt Extremestä, countrymuusikko Brad Paisley ja Game Of Thrones säveltäjä Ramin Djawadi. Suomalaisittain hauska yksityiskohta löytyy Tom Morellon paidasta, sillä siinä on Muumipeikon kuva.