Sofia Richie shoppaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

View this post on Instagram

What’s the password..

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Tällä kertaa Sofia on suunnannut shoppailemaan bikineissä, kun hän on poseerannut supermarketin ovella niukkaan asuun sonnustautuneena. Toisessa kuvassaan Sofia kysyy leikkisästi tunnussanaa.

View this post on Instagram

FIFI & FRANKFURT @frankiesbikinis collab coming soon

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.