RIP Antti Pendikainen – stuntmiehen uran hurjimman tempaukset tribuuttivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapää ja stuntmies Antti Pendikainen menehtyi äskettäin Vesivehmaalla järjestetyssä Cross Countryn European Cup -kilpailussa, kun hän ajoi puuhun ja sai onnettomuudessa kohtalokkaat vammat. Tapaus oli paitsi traaginen myös ikävällä tavalla ironinen, sillä Antti oli uhmannut kuolemaa urallaan monin mielikuvituksellisin tavoin, mutta lopulta hän menehtyi moottoripyöräkilpailussa.

Pendikainen muistetaan monista hurjista tempauksistaan, joista on uutisoitu myös Starassa. Vuosina 2015 ja 2016 hän aiheutti kohut hyppäämällä BASE-hypyn Tampereella sijaitsevan Torni-hotellin katolta 88 metristä. Ensin hän hyppäsi Superman-asussa ja seuraavaksi lehmäksi pukeutuneena.

Vielä BASE-hyppyjä hurjempi oli tempaus, jossa Pendikainen hyppäsi kuumailmapallosta ILMAN laskuvarjoa. Monet muistavat myös tempauksen, jossa hän hyppäsi moottoripyörällä valtavan hyppyrin kautta järveen. Yksi hurjimmista oli myös laskuvarjolento moottoripyörän kanssa. Nyt aika jätti rakastetusta hurjapäästä aivan liian aikaisin.