Vesivehmaalla kuollut oli tunnettu stuntmies – hyppäsi esimerkiksi Tampereen Torni-hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vesivehmaalla sunnuntaina järjestetty Cross Countryn European Cup -kilpailu päättyi traagisesti, kun eräs kilpailijoista ajoi puuhun ja menehtyi saamiinsa vammoihin ensiavusta huolimatta. Nyt on varmistunut, että uhri oli tunnettu stuntmies Antti Pendikainen.

Pendikainen muistetaan monista hurjista tempauksistaan, joista on uutisoitu myös Starassa. Vuosina 2015 ja 2016 hän aiheutti kohut hyppäämällä BASE-hypyn Tampereella sijaitsevan Torni-hotellin katolta 88 metristä. Ensin hän hyppäsi Superman-asussa ja seuraavaksi lehmäksi pukeutuneena.

Vielä BASE-hyppyjä hurjempi oli tempaus, jossa Pendikainen hyppäsi kuumailmapallosta ILMAN laskuvarjoa. Hänen peräänsä hyppäsi toinen mies laskuvarjon kanssa, ja hän kiinnitti hurjapään lopulta omiin valjaisiinsa.