Tampereen Torni-hotellin katolta hypättiin jälleen – video leviää verkossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle avattiin lokakuussa 2014 Sokos Hotel Torni, joka on Suomen korkein hotelli ja korkein asuttu rakennus. Hotellin kattobaari sijaitsee peräti 88 metrin korkeudessa. Marraskuussa 2014 hotellin katolta tehtiin base-laskuvarjohyppy, kun hyppääjä pääsi laskuvarjoineen kiipeämään hotellin kattoterassin aidan yli ja hyppäämään alas.

Nyt verkossa leviää jälleen uusi video, jossa miehen nähdään hyppäävän Torni-hotellista alas. Tällä kertaa asu on toisenlainen kuin aiemmin, sillä nyt mies on pukeutunut lehmäasuun. Video julkaistiin Facebookissa perjantaina aamulla. Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä koska video on kuvattu.

Sokos Hotel Torni on tehnyt kovasti töitä, jotta sen katolta ei voitaisi tehdä BASE-hyppyjä. Terassi oli edellisen hypyn jälkeen pitkään kiinni muutostöiden vuoksi, ja siitä aiheutui paitsi suuria tulonmenetyksiä hotellille myös runsaasti mielipahaa asiakkaille. Luonnollisesti hypyt hotellin katolta on jyrkästi kiellettyjä. Tällä kertaa tekijän henkilöllisyydestä ei jäänyt epäselvyyttä.