Donald Trump: ”En tiennyt, että Meghan Markle on niin ilkeä nainen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vieraili äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän ei tavannut amerikkalaissyntyistä Sussexin herttuatar Meghan Marklea, koska nainen on parhaillaan äitiyslomalla. Presidentiltä kuitenkin kysyttiin aiheesta.

The Sunin toimittaja kysyi, mitä Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ajattelee Meghan Marklen lausunnoista, joiden mukaan nainen uhosi vuonna 2016 muuttavansa Kanadaan, mikäli Trump voittaa presidentinvaalit. Markle muuttikin Britanniaan. Donald Trump sanoi, että moni amerikkalainen muuttaa Kanadaan.

– Mitä voin tähän sanoa? Ei, en tiennyt Meghan Marklen olevan noin ilkeä, Trump sanoi toimittajalle, mutta toivoi kuitenkin amerikkalaiskuninkaalliselle onnea.