Honey Boo Boon äidin kierre syvenee – pidätettiin nyt huumerikoksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perhettä seurannut realityohjelma oli jättimenestys. Perheenäiti June ”Mama June” Shannon on ajautunut syöksykierteeseen viime vuosina poikaystävänsä Geno Doakin seurassa. Hän on vaarassa joutua vankilaan.

Viimeisimmässä From Not to Hot -realityohjelmassaan June Shannon myöntää, ettei enää tunne itseään. Hän on muuttunut viime vuosien aikana rajusti niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Nainen on myös huumekoukussa. Honey Boo Boo asuu tällä hetkellä siskonsa Lauryn ”Pumpkin” Shannonin luona, koska hän pelkää asua kotonaan.

WE-televisiokanavan mukaan perhe järjesti June Shannonille tapaamisen, jossa he vaativat perheenäitiä hakemaan apua ongelmiinsa. Nainen kirjautuikin vieroitusklinikalle, mutta viihtyi siellä ainoastaan 12 tuntia. Hänet pidätettiin huumausainerikoksista muutama päivä myöhemmin Alabamassa, jossa hän odottaa nyt tuomiotaan. Entinen lapsimissi Honey Boo Boo 13-vuotias.