MTV-teiniäidin lapset huostaanotettiin – jätti lapset ja lähti miehensä kanssa lomalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan tähti Jenelle Evans ja hänen aviomiehensä David Eason joutuivat luopumaan lapsistaan sosiaaliviranomaisten ja oikeuden päätöksellä. Heidän tarjoamansa koti ei ole turvallinen kasvuympäristö.

Jenelle Evans ja David Eason ovat saaneet tavata neljää lasta, Jenellen kahta poikaa Jacea ja Kaiseria sekä Ensley-tytärtä ja Davidin Maryssa-nimistä tytärtä aiemmasta avioliitosta viranomaisten valvonnan alla. Kaksi vanhinta lasta, Maryssa ja Jace, eivät kuitenkaan ole halukkaita viettämään aikaansa vanhempiensa kanssa. Kaksi nuorempaa lasta sen sijaan nauttii ilmiselvästi ajastaan huostaanotettuna, sillä Jenellen äiti Barbara Evans on julkaissut heistä iloisia kuvia Instagramiin.

Jenelle Evans erotettiin Teen Mom -televisiosarjasta hänen aviomiehensä David Easonin ammuttua perheen koiran. Pian sen jälkeen perheen lapset haettiin huostaan. Jenelle ja David ovat ilmaisseet halukkuutensa osallistua terapiaan ja vanhemmuuteen valmentavalle kurssille, TMZ uutisoi. Sitä ennen he ovat kuitenkin nauttineet viikonloppulomasta Washington D.C.:ssa ilman jälkikasvuaan.

View this post on Instagram

Coast Guard Day

A post shared by Barbara Evans (@barbara0230) on