Jymy-yllätys! Vain elämää -superkausi tulossa – kaikkien aikojen tähtikaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Vain elämää -viihdeohjelma juhlii seuraavaksi kymmenettä tuotantokauttaan, ja nyt sen erittäin nimekäs tähtikaarti on paljastettu. Luvassa on nimittäin ohjelman historian kovatasoisin kausi ainakin osallistujiensa perusteella.

Tänään tiistaina Hirvensalmen Satulinnaan suuntaavat kuvauksiin Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku. Kaikki he ovat olleet mukana ohjelmassa aiemminkin. Tuotantokausi nähdään televisiossa ensi syksynä.

– Musta on niin siistiä, että meillä on tuolla räppimaailmasta kaksi mahtavaa jäbää. Miten se heidän tekemisensä poikkeaa toinen toisestaan? Millaisen version Elastinen tekee mun biisistä ja minkälaisen VilleGalle? Se on mielenkiintoista, Antti Tuisku kommentoi tulevia kuvauksia.

– Mä olen tällä kaudella nuorin. Odotan sitä, että pääsen kuulemaan näiltä kokeneimmilta artisteilta hienoja tarinoita: miten he näkee tämän elämän ja onko heillä jotain neuvoja mulle, miten mä saisin näitä päiviä kevyemmäksi, VilleGalle puolestaan pohtii.

– Kiva päästä Hirvensalmelle, sitä olen monta kertaa telkkarista kattonut. Ei tarvi palella missään Mondan linnassa tuolla kylmässä Espanjassa. Voi mennä Hirvensalmen lämpimään, trooppisiin maisemiin tekemään musiikkia. Se on helppoa, syödään ja lauletaan, Samu Haber kertoo.