Mika Häkkinen JVG-videolla – formulavideosta heti jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun JVG-yhtyeen torstaina julkaisema uusi musiikkivideo Frisbee on saanut lentävän lähdön. Formulatähti Mika Häkkisen tähdittämä video on nimittäin saanut muutamassa päivässä jo noin 250.000 katsojaa. Frisbee on lohkaistu JVG-parivaljakon kuudennelta Rata/Raitti -albumilta, joka julkaistaan 14. kesäkuuta.

Ensikerran kappale kuultiin jo julkaisua edeltävänä maanantaina Leijonien kultajuhlissa Helsingin Kaisaniemen puistossa, kun JVG nousi lavalle jääkiekon maailmanmestareiden kanssa. Häkkisen saaminen Jaakko Itäahon ohjaamalle videolle oli yhtyeen mukaan kunnia.

– Siistii, et saatiin Mikan kaltainen legenda videolle mukaan. Mikalla on ymmärrettävästi aika kortilla, joten tää on meille kunnia. Videon formulateema tulee näkymään myös tulevalla albumilla sekä kesän keikoilla, joten Frisbee on täydellinen lähtölaskenta niihin. Ollaa pidetty pientä keikkataukoo, joten odotetaan jo et päästään kesän keikoille, JVG kertoo.