Miss Helsinki Nina Kallio menestyi upeasti kansainvälisessä kauneuskilpailussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Miss Helsinki Nina Kallio on osallistunut Kroatiassa järjestettyyn kansainväliseen Miss Tourism World -kilpailuun. Suomalainen sijoittui kilpailussa kolmanneksi, eli sai 2. perintöprinsessan tittelin.

– Mä heräsin juuri hymyillen koska olette kaikki lähettäneet niin ihania viestejä. Eilen kisattiin Miss Tourism World -kilpailun finaali Kroatian Porecissa. Jo 20 parhaan joukkoon pääseminen tuntui hienolta, mutta 2. perintöprinsessaksi sijoittuminen oli asia mistä en uskaltanut edes haaveilla. Taso oli kansainvälisten kisojen tapaan todella kova, tytöt olivat kaikki omien maidensa kisojen voittajia, Nina Kallio kirjoittaa Instagramissa.

Hän kertoo työskennelleensä kahden viikon ajan vuorokauden ympäri. Hän sanoo, että kilpailumenestys todistaa kovan työn kannattavan. Hän on ollut Miss Helsinki -kilpailun järjestäjän Rosanna Kuljun valmennettavana.

View this post on Instagram

Mä heräsin juuri hymyillen koska olette kaikki lähettäneet niin ihania viestejä. Eilen kisattiin Miss Tourism World kilpailun finaali Kroatian Porecissa. Jo top20 joukkoon pääseminen tuntui hienolta, mutta 2.perintöprinsessaksi sijoittuminen oli asia mistä en uskaltanut edes haaveilla. Taso oli kansainvälisten kisojen tapaan todella kova, tytöt olivat kaikki omien maidensa kisojen voittajia. Olen tehnyt täällä kaksi viikkoa töitä kirjaimellisesti yötä päivää, olo on vähän tyhjäkin nyt, mutta todella ONNELLINEN. Kova työ palkitaan AINA, muistakaa se! Kiitos myös mun parhaalle tiimille @rosannakulju @grphy sekä kaikille sponsoreille. Tämä iltapuku esimerkiksi tuli mittatilaustyönä @mecco.fi ❤️

A post shared by Nina Kallio / Miss Helsinki (@ninakallio) on