Suomeksi kiroileva imuri markkinoille: ”Imuri, jossa on luonnetta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten maailmalla kehitettiin erään harrastajan toimesta maailman ensimmäinen kiroileva robotti-imuri, ja nyt Suomessa tullaan pikavauhtia perässä. Valco Oy on nimittäin julkistanut suomeksi kiroilevan robotti-imurin.

Imuri on vasta konseptiasteella, mutta sen mahdollisesta tuotannosta on jo sovittu alkuperäisen tuotteen valmistajan kanssa. Parhaillaan yritys kerää kiinnostuneita, jotta imuriprojekti muuttuisi todeksi.

– Meistä robotti-imuri on yksi parhaita keksintöjä vuosiin. Valitettavasti ne ovat kuitenkin pääosin aika pirun tylsiä ja samanlaisia. Me haluaisimme tuoda markkinoille imurin, jossa on luonnetta. Sellaisen, jonka käyttäminen naurattaa joka ikinen kerta, Valcon perustaja Henri Heikkinen kertoo.

– Ajatuksena kiroileva imuri on niin tyhmä, ettei meillä ole uskallusta lähteä sellaiseen omin päin. Mikäli Suomesta kuitenkin löytyy tarpeeksi huumorintajuisia ihmisiä, joiden mielestä kiroileva robotti-imuri olisi aivan parasta, laitamme hankkeen eteenpäin ja tuomme myyntiin sellaisen, Heikkinen jatkaa.