Emily Ratajkowskin asu ei peitä ainakaan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

The Las Olas is back in stock @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski on esitellyt useissa kuvissa alkavan kesän bikinitrendiä, joka on saanut innoitusta 1980-luvulta. Bikinit ovat nimittäin niin pieniä, että niihin pukeutuminen voidaan katsoa jo ekoteoksi.

27-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.