Helikopteri pelasti loukkaantuneen vanhuksen – potilas pyöri köyden varassa kuin huvipuistolaitteessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan yllättävän käänteen saanutta pelastustilannetta, jollaisesta kukaan ei haluaisi löytää itseään. Siinä potilas päätyy pyörimään hurjalla tavalla köyden varassa.

74-vuotias nainen loukkaantui tiistaina vaellusretkellä Yhdysvaltojen Arizonan erämaassa. Häntä saavuttiin noutamaan sairaalaan helikopterilla. Naista helikopterin alapuolella kannatelleet paarit alkoivat yllättäen pyörimään hurjalla vauhdilla. Potilas ei kärsinyt vammoista välikohtauksen aikana, mutta kertoo voineensa pahoin pyörimisen ansiosta.

Viranomaisten mukaan paareja kannattelevissa köysissä on siima, jonka pitäisi ehkäistä lastin pyörimisen. Siima oli kuitenkin katkennut operaation aikana, uutisoi ABC 15.