Mies nielaisi kolikon biletemppua tehdessään – joutui sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus temppujen tekeminen kannattaa jättää taikureille. Tämän sai huomata skottilainen katontekijä, jonka harmittomaksi luultu biletemppu vei sairaalaan.

Craig Irvine oli juhlimassa ystäviensä kanssa, kun hän päätti näyttää heille useita kertoja tekemänsä biletempun. Siinä hän nielaisee punnan kolikon. Miehen mukaan kolikko tulee yleensä muutaman päivän päästä toisesta päästä ulos.

Tällä kertaa Irvine kuitenkin tunsi, kuinka kolikko jäi jumiin keuhkon kohdalle. Vaikka kolikko ei haitannut hänen hengitystä, yritti mies saada sitä tuloksetta pois oksentamalla. Lopulta hän hakeutui sairaalahoitoon.

Irvine vietti kaksi päivää sairaalassa syömättä kiinteää ravintoa, kunnes kolikko onnistuttiin lopulta Metro-lehden mukaan saamaan pois. Mies kertoo isänsä kutsuneen häntä idiootiksi ja vannookin lopettavansa biletempun tekemisen.