Aku Hirviniemen syytteet seksuaalisesta ahdistelusta hylättiin käräjäoikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme marraskuussa kuinka näyttelijä Aku Hirviniemi sai syytteet kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta. Oikeudenkäynti järjestettiin taannoin, ja tänään käräjäoikeus antoi ratkaisunsa.

– Käräjäoikeus on antanut asiassani tänään tuomion, jossa kaikki syytteet on hylätty ja olen erittäin tyytyväinen, että tämän asian käsittely käräjäoikeudessa on nyt saatettu päätökseensä. Hyvää kesää kaikille, Aku Hirviniemi kirjoitti tänään somessa.

Hirviniemi kertoi jo aiemmin ymmärtäneensä, että hänen käytökseensä kotonaan järjestetyissä juhlissa voi kohdistua moitteita, mutta ei katsonut toimintansa olleen luonteeltaan seksuaalista tai ahdistelevaa.

Hirviniemi korosti, ettei hyväksy seksuaalista ahdistelua. Näyttelijä kiisti syytteet, koska kyseessä ei hänen mukaansa ollut seksuaalinen ahdistelu. Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voidaan vielä valittaa.