Maisa Torppa nautti auringosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Ne ovat aiheuttaneet kiivastakin keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viime viikolla Torppa paljasti kouluttautuneensa kaikessa hiljaisuudessa lentoemännäksi.

– Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla! Viime ajat oon viettänyt hiljaiseloa, koska kaikki aika ja energia on mennyt todella haastavaan @flynorra matkustamohenkilökunnan turvallisuus- ja palvelukoulutukseen, Maisa Torppa paljasti yllättävän uravaihdoksensa.

Nyt Maisa on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän esittelee upeaa bikinivartaloaan vaaleanpunaisissa bikineissä ja paratiisimaisissa merkeissä.

View this post on Instagram

#bikinilife 👙

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Taannoin Maisa Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality