Sunrise Avenuen jättikonsertti lähestyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Harvoin Suomessa esiintyvän yhtyeen suomalaisille faneille tarjotaan nyt herkkua, kun yhtye esiintyy lauantaina 15. kesäkuuta ulkoilmakonsertissa Töölössä sijaitsevalla Telia 5G Areenalla.

– Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi”, kertoo Sunrise Avenuen Samu Haber.

Sunrise Avenuen lämmittelijänä toimivat Planet Case ja Leo, jotka esiintyvät kello 18.30 ja kello 19.30. Konsertin päätähdet nousevat lavalle kello 21.00. Sunrise Avenuen keikan on määrä kestää noin kaksi tuntia, jolloin konsertti olisi ohi kello 23.00.

Paikalle on saapumassa jopa 15.000 katsojaa, joten yleisöä pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin ja varaamaan reilusti aikaa saapumiseen. Konserttialueella ei ole narikkaa.