Kourtney Kardashian haluaa pois ohjelmasta – väsynyt elämään kameroiden edessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen kautta Kadashianien elämää seurannut realityohjelma on esitellyt runsaasti perheeseen liittyvää draamaa. Kausien aikana on solmittu avioliittoja sekä ryvetty pettämisskandaaleissa. Lisäksi Kardashianin sisaruksille on syntynyt monta lasta.

Nyt perheen vanhin sisko, Kourtney Kardashian, on suunnitellut jättäytyvänsä pois ohjelmasta. Kardashianit-ohjelman tuottaja Ryan Seacrest kertoi iHeartRadion ohjelmassaan, että Kourtney Kardashian voisi kuitenkin tehdä paluun pienen tauon jälkeen. Hän kuitenkin myöntää, että ei ymmärrä kuinka perhe on pystynyt elämään näinkin pitkään kameroiden edessä. Yhteensä kymmenen vuotta, ja sopimusta on jatkettu vuosiksi eteenpäin.

Kourtney Kardashian on sanonut, että hän haluaisi elää ilman julkisuutta. Hänen haaveenaan on kierrellä maailmaa ja mahdollisesti asua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Hän on juuri julkaissut oman Poosh-lifestyletuotemerkin.

View this post on Instagram

My Bali travel diary is up on @poosh today 🖤

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on