Marika Fingerroos paljasti pakaransa: ”Pakollinen booty pic”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt Marika on iloinnut kesän alkamisesta.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Marika nähdään poseeraamassa somekuvassaan vähäpukeisena ja esittelemässä paljaita pakaroitaan kameralle.

– Se on kesä nyt ja pakollinen booty pic, Marika Fingerroos kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Pian jorataan ☀️🥂 @rockperry_festivaali 💃

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.