Helsingissä tänään liikennekatkoksia – Etelä-Korean presidentti valtiovierailulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Korean presidentti Moon Jae-In ja hänen puolisonsa Kim Jung-Sook saapuivat eilen valtiovierailulle Suomeen. Saattueiden liikkuminen vierailun aikana aiheuttaa lyhyitä liikennekatkoksia pääasiassa Helsingin keskustan ja Länsi-Helsingin alueella.

Merkittävin katkos liikenteessä on vierailun virallisen vastaanottoseremonian aikana Presidentinlinnan edustalla tänään maanantaina 10. kesäkuuta. Linnan edustalla Pohjoisesplanadin liikenne kumpaankin suuntaan on katkaistu noin kello 9.30–10.15.

Maanantaiaamuna liikenteessä on poikkeusjärjestelyjä Presidentinlinnan edustalla ja Katajanokalla. Yleisö pääse näkemään presidenttiparin tänään noin kello 10 Helsingin Kauppatorilla. Tuolloin presidentti Sauli Niinistö puolisonsa Jenni Haukion kanssa ottaa vieraat vastaan Presidentinlinnalla.