Suomalaisyritys mainostaa kauneuskirurgiaa Kylie Jennerillä: ”#silikonirinnat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen nuorin julkkis Kylie Jenner oli vielä muutama vuosi sitten teinityttö, joka ei paistatellut viihdelehtien palstoilla ulkonäöllään toisin kuin isosiskonsa Kendall Jenner. Sitten alkoi kuitenkin tapahtua, kun Kylien ulkonäkö ja -muoto alkoivat muuttua nopeasti.

Loppu onkin historiaa, sillä äskettäin Kyliestä tuli maailman nuorin omin avoin miljardin tienannut ihminen. Hänen imperiuminsa tuottaa parhaillaan jättisummia muun muassa kosmetiikalla. Keulahahmona toimii luonnollisesti Kylie, josta tuli taannoin jo perheenäiti. Ilman hänen ulkoista muutostaan miljardia dollaria olisi tuskin koskaan tullut.

Nyt suomalainen Laatukirurgia-yritys on valjastanut Kylie Jennerin mainoskampanjansa esimerkiksi siitä, että kauneusleikkaukset yhdistettynä henkilöbrändäykseen voivat tehdä ihmeitä. Päivityksen hashtagit ovat nekin olennainen osa viestiä.

– Taitavasti suoritetulla plastikkakirurgialla yhdistettynä osaavaan henkilöbrändäykseen, voit muuttaa koko elämäsi. Kylie Jenner – The youngest self-made billionaire. #plastiikkakirurgia #julkkis #julkkikset #kauneuskirurgia #muodonmuutos #kyliejenner #kardashian #kardashians #rintojensuurentaminen #silikonirinnat #silikonit #rintojensuurennus #kauneus #henkilöbrändäys #henkilöbrändi #menestys #menestyjä