Lokki nöyryytti Jethro Rostedtia: ”Väänsi tortut Ferrarin takapenkille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnenpyörää TV5-kanavalla luotsaava turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt on laihtunut vuodessa 34 kiloa. Hän kertoo käyneensä koko alkuvuoden kuntosalilla tai juoksumatolla lähes päivittäin. Nyt hän on kuitenkin kertomansa mukaan käynyt herkuttelemassa munkilla, mutta sillä oli karu seuraus.

Rostedt julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa punaisen Ferrarin avoauton takaosassa seisoskelee lokki. Kiinteistövälittäjän mukaan linnulla oli ollut pahat mielessä.

– Kuvan ottamisessa ei vahingoitettu eläintä, mutta ei se kaukanakaan ollut. Ensin toi vei mun hillomunkin (yli puolet jäljellä), sitten se lennähti takaluukulle, hotkaisi munkin ykkösellä ja viimeisteli mun nöyryytyksen vääntämällä tortut takapenkille, samalla kun tuijotti mua syvälle silmiin, Jethro kirjoitti kuvansa yhteydessä