Realityhömppä keskeytyi tornadovaroitukseen – meteorologi suivaantui valittajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on kärsitty tänä vuonna poikkeuksellisen laajoja tuhoja aiheuttaneista tornadoista. Televisiokanavien meteorologien tehtävänä on antaa hirmumyrskyistä varoitus. Ohiolainen Jamie Simpson on yksi varoituksen antaineista säämiehistä.

Meteorologi Jamie Simpsonin luotsaama tornadovaroitus keskeytti The Bachelorette -ohjelman, eli amerikkalaisversion Unelmien poikamiestytöstä. Samaan aikaan ihmiset kirjoittivat sosiaaliseen mediaan, että säätiedotus täytyy lopettaa ja jatkaa realityohjelmaa. Simpson menetti malttinsa.

– Tajuatteko, me yritämme pelastaa täällä ihmishenkiä antamalla varoituksia, joten lopettakaa se valittaminen! Täällä on menossa vaarallinen tilanne. Anteeksi, mutta minua häiritsee, etteivät ihmiset välitä toistensa turvallisuudesta, Simpson tokaisee.