Salarakas unohti paidan – peitti rintansa vain ruusuilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmallina työskentelevä laulajatar Aubrey O’Day on nyt julkaissut runsaasti paljastelevia otoksia Instagramiin. Monille kuville on yhteistä se, että nainen esiintyy niissä rinnat paljaana. Nyt hän on peittänyt nänninsä ruusuilla.

View this post on Instagram

It takes strength to be gentle. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Floridan Fort Lauderdalessa parhaillaan aikaansa viettävä laulajatar Aubrey O’day on julkaissut keikistelykuvan Instagramiin. Kuvan pääosaan nousevat hänen muhkeat rintansa, joita peittää vain valkoiset ruusut. Nainen muistetaan hänen salarakkaan statuksestaan.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump Jr. Ja laulaja Aubrey O’Day olivat vuosien ajan salasuhteessa. He suunnittelivat perheen perustamista, mutta kaikki loppui Trumpin vaimon Vanessan saatua tietää suhteesta. Sittemmin Aubrey O’Day on ilmaissut inhonsa koko Trumpin sukua kohtaan.