Tahko Juhannus keräsi 14 000 kävijää – tältä bileet näyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syntymäpäiviään viettänyt Tahko Juhannus keräsi kolmen päivän aikana tapahtumalle ennätykselliset 14.000 kävijää. Torstaina aloiteltiin Movetronin tahtiin, ja ensimmäinen festaripäivä tarjoili juhannuksen juhlijoille lämpimän tunnelman lisäksi myös menevän kattauksen kotimaista livemusiikkia.

Tahko Juhannus, Kuva: Jarkko Laine

Perjantaina juhannusaatto polkaistiin vauhtiin Roope Salminen & Koirat sekä Teflon Brothersin biletunnelmalla vartustetuilla seteillä, ja ilta päätettiin energisen Juha Tapion keikkaan. Lauantaina oli tarjolla suomalaisia eturivin artistien keikkoja ja illan kruunasivat koko kansan suosikit Sanni ja JVG. Tapahtuma pääsi lipputavoitteeseensa ja viime vuoden kävijämäärä ylittyi.

– Huikea artistikattaus näkyi niin lipunmyynnissä kuin festivaalialueen tunnelmassa koko juhannuksen ajan. Järjestäjän näkökulmasta tapahtuma oli oikein onnistunut, ja tunnelma on pysynyt joka päivä katossa niinkuin juhannuksen juhlintaan kuuluu, kommentoi festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Tahko Juhannus, Kuva: Jarkko Laine
Tahko Juhannus, Kuva: Jarkko Laine