Tyttövauvan erikoinen lempiherkku – tämän terveellisempää juomaa saa hakea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvat kannattaa totutella jo pienestä pitäen mahdollisimman monipuoliseen makumaailmaan. Osa lapsista saattaa rakastaa pienenä ruokia, joita ryhtyvät myöhemmin vieroksumaan makuaistin kehittyessä.

Toisin sanoen lapset eivät osaa nirsoilla tiettyjä ruokia, ellei maku oikeasti miellytä. Osa ihmisistä vieroksuu joitakin makuja ainoastaan mielikuviensa vuoksi, eivätkä he välttämättä ole edes maistaneet kaikkia ruokia, joita mukamas inhoavat. Esimerkkinä pieni tyttö, joka rakastaa sellerimehua.

Jokainen voi yrittää saada vaikkapa alakouluikäistä juomaan selleristä puristettua mehua, mikäli hän ei ole tottunut sen makuun pienestä pitäen.Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään suloinen vihreää sellerimehua rakastava tyttövauva. Hänen äitinsä on tehnyt viisaan teon opettaessaan lapsensa nauttimaan terveellisistä mauista jo pienestä pitäen.