Nainen nukahti lennolla – heräsi yksin pimeästä koneesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kesken lennon nukahtanut nainen heräsi luullen näkevänsä pahaa unta. Hän huomasi olevansa yksin pimeässä ja kylmässä Air Canada -yhtiön lentokoneessa keskellä yötä.

Kanadalainen Tiffani Adams oli ollut matkalla kotiinsa Torontoon vierailtuaan ystävänsä luona Quebecissa. Hän nukahti 90 minuuttia kestäneen lennon puolivälissä, ja löysi herättyään itsensä edelleen penkistään turvavyö päällä. Ahdistushäiriöstä kärsivä nainen kuvaili tilannetta painajaismaiseksi.

Adams ei voinut ladata puhelintaan hälyttääkseen apua, sillä koneessa ei ollut virtaa. Yritettyään turhaan tehdä SOS-signaaleja löytämällään taskulampulla hän onnistui avaamaan matkustamon oven. Lentokentän työntekijä huomasi Adamsin hänen valmistautuessa hyppäämään oviaukosta.

Adams ihmetteli, miksi kukaan ei ollut pitänyt huolta siitä ettei koneessa ollut enää matkustajia. Air Canada on sittemmin ollut yhteydessä Adamsiin tapauksen tiimoilta ja on ilmoittanut Independent-lehden mukaan tutkivansa asiaa.

 

Sharing for my friend Tiffani AdamsAnother sleepless night for moi unfortunately insomnia doesn’t care that I work in…

Publiée par Deanna Noel-Dale sur Mercredi 19 juin 2019