Tässä ne nyt ovat! Norjalaisbimbo julkaisi kuvan uusista rinnoistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Sindy Starlet on muokannut ulkonäköään nukkemaiseen suuntaan 21 vuoden ajan. Oslossa oman kauneussalongin omistava Sindy on uhkea näky. Nyt hän on käynyt Belgiassa rintojen suurennusleikkauksessa.

Brysselissä Be Clinicillä kauneusleikkauksessa käynyt norjalaismalli Sindy Starlet on julkaissut leikkauskuvia nettiin. Nainen on kertonut, että hänen leikkauksensa on kuvattu myös myöhemmin esitettävään televisio-ohjelmaan. Nainen on toisin sanoen saavuttamassa pitkäaikaisen haaveensa superjulkkiksen urasta.

Vuoden ajan televisiokameroille esiintynyt nainen keskittyy nyt toipumiseen. Hän kertoo Instagramissa odottavansa innolla uuden ja suuremman rintavarustuksen esittelemistä. Sindy Starlet on teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti.

View this post on Instagram

Hi everyone! Wow what a journey I had last days😍 First I want to thank @beclinic_brussels for the amazing treatment I received. The team was amazing💕Dr. Plovier you are one of a kind plastic surgeon🤩 The results of my boobs are fucking amazing. Now i look forward to show them off😜 And I also want to thank the camera team from @insider_fem who followed my boob journey for almost a year. I look forward to seeing this on Norwegian TV this spring🤩 And I want to thank @amanda_lovelie and @marymadisonlove for taking their time to answering all my questions and supporting me during my last days after the surgery. It’s nice to talk with someone who have the same interest like me;) Now I need time to recover💕 Wish everyone a lovely Sunday☺️☀️#plasticsurgery#tv#

A post shared by $indy $tarlet (@sindystarlet) on