Palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin vaimo kuoli syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tullut Beth Chapman vaivutettiin koomaan Havaijilla sijaitsevassa sairaalassa. Nyt hän on kuollut 51-vuotiaana. Nainen oli taistellut vuosien ajan rajua syöpää vastaan, mutta tänä keväänä hänen kuntonsa romahti lopullisesti.

Twitter

Nyt menehtyneelle Beth Chapmanille tehtiin hätäleikkaus kurkkusyövän takia 1,5 vuotta sitten. Duane ”Dog” Chapmanin vaimo juhli hetkellisesti syövän selättämistä, kunnes se uusiutui rajumpana kuin aiemmin ja oli levinnyt esimerkiksi keuhkoihin.

Beth Chapman oli 30 vuotta yhdessä Duane Dog Chapmanin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Lisäksi heidän perheeseensä kuuluu lapsia Dogin aiemmista avioliitoista.