Tristan Thompson suuttui Khloe Kardashianille: ”En ole uhannut tappaa itseäni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Yhdysvalloissa nähtiin Kardashianit-sarjan jakso, jossa Khloe Kardashian sai tietää miehensä ja lapsensa isän Tristan Thompsonin uskottomuudesta. Mies oli vehtaillut Khloen pikkusiskon Kylien parhaan kaverin kanssa. Hän jäi kiinni silminnäkijöiden ilmoitettua asiasta Khloelle.

Nyt julkisuudessa liikkuu erilaisia tietoja NBA-tähti Tristan Thompsonin reaktioista kuultuaan, että Khloe Kardashian halusi erota ja jättää miehen. Nainen kertoi jaksossa, että Tristan Thompson oli anellut häntä takaisin ja uhannut jopa itsemurhalla. Nämä sanat saivat Thompsonin läheiset huolestumaan.

RadarOnlinen mukaan Tristan Thompson on sanonut, että hän ei pysty elämään ilman Khloe Kardashiania, mutta se ei tarkoita kuitenkaan hengen riistämistä itseltään. Mies on suuttunut Khloen väitteistä, koska ne ovat aiheuttaneet turhaa huolta hänen hyvinvoinnistaan. Ehkäpä miehen olisi kannattanut miettiä tekojaan jo ennen skandaalin syntymistä.