Urheiluautojen Mad Croc Rally käynnistyi Suomesta

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesällä ympäri maailmaa aktivoituvat myös autoharrastajat, joista varsinkin pieni ryhmä urheiluautoja rakastavia suuntaa pitkille road trip -matkoille sekä Euroopassa että muualla maailmassa. Parhaillaan Euroopassa on käynnissä sekä Mad Croc Rally että Kumipallo 4000, jotka molemmat ovat kansainvälisiä tapahtumia.

Mad Croc Rally 2019, Kuva: Mia Kinnunen

Ensin mainittu Mad Croc Rally käynnistyi eilen lauantaina Suomesta Alastaron moottoriradalta, josta matka jatkui Turun kautta Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. 7. heinäkuuta urheiluautojen road trip päättyy Helsinkiin, mutta sitä ennen renkaat ovat kuluttaneet asfalttia myös Bremenin, Amsterdamin, Nurburgringin moottoriradalla, Luxemburgissa ja Lyypekissä.

Mad Croc Rally 2019, Kuva: Mia Kinnunen

Osallistuminen Mad Croc Rallyyn maksaa yhden auton ja kahden hengen tiimiltä noin 5.000 euroa, mikä sisältää oheistuotteiden lisäksi muun muassa laivamatkat ja hotellimajoitukset sekä tänä vuonna kilparatavisiitit Alastarossa ja maailmankuululla Nurburgringillä. Mukana on tänä vuonna erityisesti Porsche, Mercedes-Benz, Mustang ja BMW -urheiluautoja. Kuvia voi seurata tapahtuman Instagramista.