Karhu hyökkäsi kimppuun – mies puri eläimen kielen poikki

Ohhoh! · Tim Isokivi

Karhun hyökkäyksen kohteeksi joutunut mies väittää selvinneensä tilanteesta erikoisella tavalla. Hän oli purrut eläimen kielen poikki. Venäläinen Nikolai Irgit oli vaeltelemassa Tuvan tasavallassa sijaitsevassa metsässä, kun harmaakarhu yllätti hänet.

Irgit yritti häätää eläimen pois huutamalla sille. Karhu kuitenkin hyökkäsi hänen kimppuunsa ja alkoi purra hänen päätään. Hän upotti hampaansa karhun epätoivoisena yrityksenä kamppailla eläintä vastaan. Hän puri siitä palan irti ja onnistui tällä tavoin säikäyttämään eläimen pois kimpustaan.

Irgitin ystävät saapuivat paikalle kuultuaan avunhuutoja ja soittivat hätänumeroon. Mies kiidätettiin läheisen sairaalaan ensiapuun. Kärsimistään rajuista vammoista huolimatta Irgit selvisi hengissä ja on parhaillaan toipumassa, uutisoi Daily Mail.