Opi olemaan yksin – sen jälkeen pystyt olemaan myös toisten kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni rakkautta turhaan elämäänsä hakenut ihminen on tajunnut, että tärkein suhde on muodostettava itsensä kanssa. Jotta ihminen voisi olla toisen kanssa, on hänen ensin opittava olemaan yksin. Masturdating ja laatuaika ovat trendisanoja hetkelle, jolloin keskitytään ainoastaan omaan hyvinvointiin.

Plenty Of Fish -treffisivusto on listannut monta hauskaa tekemistä, joita ihmiset voivat tehdä yksin kesän kynnyksellä. Lähde automatkalle tai osallistu kaupunkikierrokselle. Käy naapurikaupungin kahviloissa, merenrantakaupungin nähtävyyksissä tai kotikaupunkisi museoissa ja taidenäyttelyissä.

Oma aika voi olla myös aktiivista liikuntaa tai luovaa tekemistä. Ihminen voi osallistua puistojumppaan tai hyväntekeväisyysmaratoniin. Kirjakerhot tai elokuvafestivaalit ovat oivia ajanvietteitä myös itsenäiselle harrastajalle. Pakkaa eväät ja luonosteluvihko reppuun ja lähde kansallispuistoon piirtämään. Opi nauttimaan omasta ajasta.