Video kuin elokuvasta: Liian suuri pakettiauto aiheutti kaaoksen parkkihallissa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ajoneuvojen korkeusrajoitukset eivät ole tuulesta temmattuja. Liian korkealla autolla ajaminen matalassa tilassa voi johtaa katastrofaalisiin seurauksiin, kuten tuoreella viraalivideolla.

Kojelautakameran ikuistamalla videolla nähdään U-Haul -muuttofirman pakettiauto, joka ajetaan parkkihalliin. Kuljettajaa ei näytä vaivaavan parkkihallin mataluus, kunnes auton katto törmää katossa olevaan putkeen.

Ajoneuvon katto repii putken auki, minkä seurauksena siitä alkaa suihkuamaan vettä valtavalla paineella. Tilannetta seuranneiden tyrmistykseksi pakettiauton kuljettaja ajaa kiireesti pois onnettomuuspaikalta, miltei tuhoten toisenkin putken samalla.

 

Bought this dash cam two days ago. And to the top we go! from IdiotsInCars

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.