Mies kaatoi ketsuppia tyttöystävänsä päälle – pidätettiin pahoinpitelystä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Peter Wagman pidätettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Mies syytti tyttöystäväänsä uskottomuudesta ja päätti kostaa hänelle. Mies kaatoi naisen päälle ketsuppia hänen nukkuessaan.

Pinellas Parkissa asuva 37-vuotias Peter Wagman ja hänen 41-vuotias naisystävänsä ovat olleet yhdessä 11 vuotta. Heidän suhdettaan rasitti kuitenkin epäilykset pettämisestä ja asiasta suivaantunut Wagman valeli naisen aamuyöllä ketsupilla. Hän huusi samalla: ”Siitäs sait narttu!”

Mies ei myöntänyt tekoaan paikalle saapuneille viranomaisille. Poliisit kuitenkin huomasivat punaista maustekastiketta miehen oikeassa housunlahkeessa. Tuomari totesi miehen syyttömäksi pahoinpitelyyn, mutta määräsi hänelle lähestymiskiellon naisystäväänsä kohtaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi