Hurja video sattumalta – raju salama iski purjeveneen mastoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tänä kesänä nähty runsaasti ukkosia, kun varsinkin kesäkuussa helteet hellivät maata. Salamaniskut tekevät usein pahaa jälkeä, mutta aniharvoin niiden iskuja saadaan ikuistettua lähietäisyydeltä. Nyt CNN-uutiskanava on julkaissut sosiaalisessa mediassa hurjan videon sellaisesta.

Videolla nähdään miten Bostonin eteläpuolella sijaitsevassa satamassa kelluu lukuisia veneitä, joiden joukossa on aivan kameran edessä myös yksi purjevene.

Aluksen korkea masto veti salamaniskun puoleensa ikävin seurauksin. Videolla salama iskee suoraan mastoon ja aluksen kansi peittyy vielä sekunneiksi valtavan kipinäsuihkun peittoon. Video osoittaa, että purjeveneessä ei välttämättä kannata odotella ukkosen laantumista.