Elizabeth Hurley on nuorekkuuden huippu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä. Niin nytkin.

View this post on Instagram

All white 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Austin Powersin seksipommi nähdään nyt parissakin tuoreessa kuvassaan esittelemässä todella huippuluokan bikinivartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen. Hänen vartaloaan on vaikea uskoa ikäisensä vartaloksi, sillä se muistuttaa ennemminkin parikymppisen nuoren naisen vartaloa.

View this post on Instagram

Early morning #LA sun 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Daily Mailin mukaan Kaliforniaa upeaksi paikaksi vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.