Conversen uusi mallisto vaihtaa väriä – UV-säteily muuttaa valkoisen kirjavaksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Trendikkäitä vaatteita suunnitteleva Chinatown Market on aloittanut yhteistyön legendaarisen kenkävalmistaja Conversen kanssa. Yhteisvoimin suunniteltu kenkämallisto tulee myyntiin tällä viikolla. Conversen tennarit vaihtavat nyt väriä.

Valkoiset tennarit ovat aina muodissa. Chinatown Market ja Converse tuovat nyt markkinoille valkoiselta näyttävät tennarit, jotka kuitenkin muuttuvat värikkääseen kuosiin UV-valon ja -säteilyn vaikutuksesta. Valkoinen väri muuttuu oranssin, sinisen ja violetin kirkkaisiin sävyihin.

Tennareita on saatavilla sekä matala- että pitkävartisena. Hintalappu on kuitenkin tavallista suuremmalla summalla varustettu erikoismateriaalin ansiosta. Mitä enemmän kenkään osoitetaan UV-valoa tai auringonsäteitä, sitä kirkkaammin sen pinnassa olevat sävyt loistavat.